inchirieri de masini
FAIL (the browser should render some flash content, not this).
inchirieri auto fara garantie
Oferta speciala: Inchiriati o masina pana pe 15.03.2009 si beneficiati de un card V.I.P. care va ofera sansa de a beneficia de ofertele noastre permanent, indiferent de promotie!

Cine suntem? COM Automobile inchirieri auto, sucursala Bucuresti.

Grupul de inchirieri auto COM Automobile activeaza in Romania incepand cu anul 2004, avand o vechime de aproape 4 ani pe piata de profil. Companiile membre in holdingul nostru sunt implicate in diverse domenii, precum distributie, activitati de turism si inchirieri, sau servicii IT. Firmele partenere dispun de o flota de peste 200 de autoturisme noi, dintre care circa 80% sunt achizitionate in 2008. Scopul companiei noastre de inchirieri auto este de a promova ideea de cheap rental, idee care presupune incorporarea tuturor taxelor in pretul de inchiriere si oferirea de tarife total transparente si accesibile clientilor nostrii. Datoria orientarii noastre pe termen lung, si a dorintei de a ne consolida baza de clienti, oferim promotii dintre cele mai atractive, in majoritatea perioadelor de interes. In plus, fiecarui client care alege sa apeleze la serviciile noastre de inchirieri auto in Bucuresti sau in orice alt judet aflat in acoperirea companiei noastre, le vom oferi un card care functioneaza la fiecare inchiriere precum un cupon de reduceri. Astfel, prezentand la inchiriere cardul special, clientul poate beneficia de o anumita promotie, chiar daca perioada promotionala a expirat. Astfel, discountul se permanentizeaza, iar clientul poate beneficia de cele mai bune servicii.

"Misiunea noastra este de a oferi servicii de inalta calitate, accesibile in permanenta. Astfel un client fericit echivaleaza cu un scop implinit pentru angajatii nostri"

De ce sa alegeti compania noastra de inchirieri auto?

Desi mai multe firme activeaza in prezent in domeniul de inchirieri masini, in special in Bucuresti, avantajul nostru este ca mentinem o relatie personalizata cu clientul, oferindu-i pachetul de servicii de care are cea mai mare nevoie. De exemplu, in 2008 am decis sa reducem preturile cu circa 40% pentru clientii care solicita pachetul light optiunea permitandu-le sa efectueze maxim 100 KM calculati pe zi de inchiriere si reportabili. Astfel, pe durata unei inchirieri daca numarul de KM medii pe zi este sub 100, clientul se incadreaza in planul tarifar si nu trebuie sa achite nici o diferenta. Pentru depasiri, se taxeaza doar 0.1 Euro/km. Deasemenea, am pastrat pachetele all inclusive pentru cei ce aleg sa efectueze un numar nelimitat de kilometrii.

 

inchirieri auto bucuresti

Promotie ! Mitsubishi Lancer
Acum puteti inchiria aceasta masina la preturi incepand cu 35.5 Euro pe zi, pret cu toate taxele incluse.
Vizualizare autoturisme din flota de inchirieri auto