inchirieri de masini
FAIL (the browser should render some flash content, not this).
Special: Comisioane 0%, plata cu Cash sau cu Card VISA, Mastercard sau Maestro, si schimb valutar la cel mai bun curs pentru client (cursul de referinta cu comision 0 al BNR).

Modalitati de plata si comisioane pentru inchirieri auto

Plata se poate face cu o carte de credit/debit Visa, Mastercard, Maestro sau Visa Electron, cu comision 0 din partea COM Automobile inchirieri auto in Bucuresti, sau direct cu cash. In ceea ce priveste moneda de plata, pentru retinerea garantiei acceptam AUD, RON, USD, EUR, si GBP, in timp ce pentru plata chiriei acceptam RON, EUR si USD. In cazul in care clientul doreste sa plateasca suma datorata pentru inchirierea auto in alta moneda decat RON, pentru conversia valutara va fi folosita rata de schimb afisata de BNR. Astfel clientul are avantajul de a nu plati in plus, la conversia valutara, si de a obtine un curs mai favorabil decat la orice casa de schimb valutar! Tarifele pentru inchirieri masini in Bucuresti sau in tara includ toate taxele, si se platesc EXCLUSIV la livrarea masinii.

Nu am introdus mecanismul de plata la rezervare/in avans tocmai pentru a oferi clientului siguranta de a plati dupa intalnirea cu agentul de livrare pentru inchirieri auto, in Bucuresti sau la alt punct de intalnire si in data solicitata. Un alt avantaj tine de mecanismul de livrare. Livrarea se face personal de catre un agent de livrari la fel ca si ridicarea autoturismului, fara nici un cost suplimentar. Masina este livrata curata iar rezervorul sau este plin in momentul livrarii, ambele conditii trebuind sa fie aplicate si de client la returnarea masinii inchiriate. Oferim posibilitatea de a plati chiria cu cardul cu ajutorul imprinterului/POS-ului si oferim factura si bon de casa pentru fiecare operatiune. Astfel va puteti deduce TVA in conditiile in care decideti sa inchiriati o masina ca si persoana juridica. In anumite conditii oferim contra cost si posibilitatea de a inchiria o masina direct cu sofer.

Cand si cat platesc pentru inchirierea auto ?

Plata se face la livrare. La livrare se achita valoarea chiriei precum si garantia, in Euro, RON sau USD. Aceasta plata poate fi realizata cu cash sau cu cartea de credit. De asemenea puteti opta pentru a nu plati garantia ci doar de a o bloca temporar. Aceasta va fi doar blocata pe cardul dvs. pe durata procedurii de inchiriere auto.
coloana de inchirieri Plata in lei sau in EUR/USD
antet inchirieri auto bucuresti Comisioane 0% pentru plata
Plata cash sau cu card
inchirieri auto - sageata Cel mai bun curs

Blogul nostru pentru clientii de inchirieri auto

masina de inchirieri auto
Colectarea opiniilor clientilor prin blogurile de inchirieri auto
Pentru noi clientul este cel mai important. De accea serviciile de inchirieri auto pe care le oferim sunt menite sa raspunda corect nevoilor utilizatorilor. Ne masuram eficienta prin colectarea de impresii privitoare la activitatea de inchirieri auto, prin intermediul retelei de bloguri.