inchirieri de masini
FAIL (the browser should render some flash content, not this).
Compania noastra de inchirieri auto ofera in Bucuresti dar si in inca 7 judete din Romania, doar masini noi, neinscriptionate, cu ABS, airbaguri, aer conditionat si Radio CD.

Caracteristicile masinilor de la inchirieri auto

  • masini noi, majoritatea achizitionate in 2008
  • peste 15 marci disponibile, din toate cele 4 clase
  • transmisie/cutie de viteze manuala sau automata
  • motorizari diesel sau benzina
  • caroserii de tipul break/berina/monovolum/SUV
  • ABS/ESP ca standard
  • geamuri electrice si aer conditionat pe toate modelele (cu exceptia Daewoo Matiz)
  • airbaguri si Radio CD 
  • fara insemne si marcaje speciale

Despre masinile disponibile pentru inchirieri auto

Toate masinile noastre sunt dotate cu Radio CD Player, aer conditionat si geamuri electrice. Puteti alege o anumita gama, sau o anumita masina, specificand direct modelul acesteia. In eventualitatea in care masina solicitata nu este disponibila, agentii nostrii de inchirieri auto din Bucuresti sau Ploiesti, Pitesti, Baneasa, Otopeni, Sibiu, Brasov si Constanta, va vor face o oferta de pret pe un model similar, disponibil in conditiile solicitate de dvs. Va recomandam de asemenea ca pentru rezervarile expediate companiei noastre de inchirieri masini, sa specificati clar modalitatea de plata precum si detaliile de livrare. De asemenea, recomandam plasarea unei rezervari in sistemul nostru electronic cu minim 48H inainte de data livrarii efective. In caz contrar, probabilitatea de a nu va putea oferi masina solicitata datorita indisponibilitatii sale la inchirieri creste.

Toate masinile noastre beneficiaza de inspectii tehnice periodice in conformitate cu recomandarile producatorului, si de anvelope adecvate anotimpului in care masina este inchiriata. Deoarece toate masinile sunt fabricate in perioada 2007-2008, ele sunt dotate cu ABS, ESP si airbaguri. Siguranta dvs. este principalul obiectiv al companiei noastre de inchirieri auto, si vom depune toate diligentele pentru a va oferi modele cu care sunteti familiarizat, in eventualitatea in care acest lucru este desigur posibil. Puteti solicita de asemenea o masina cu transmisie automata (cutie hidramata) sau masini cu optiunea 4 drive sau 4X4. Agentii nostri de inchirieri auto din Bucuresti sau din provincie va vor oferi mai multe modele pentru a alege, in eventualitatea in care masina indicata de dvs. nu este disponibila. Tocmai de accea va recomandam sa nu plasati rezervarile in ultimul moment, deoarece la rezervarile in avans (>10 zile) probabilitatea de a putea bloca masina pentru dvs. este foarte mare. In plus, deoarece preturile companiei noastre sunt cu mult sub media pietei, primim foarte multe rezervari de tipul "last minute", in ultimul moment, rezervari pe care le onoram de regula cu mare dificultate datorita necesitatii de a livra autoturismul de la baza de unde este gazduit (exista 8 locuri in prezent) pana la punctul de livrare.

 

 

In ceea ce priveste motorizarile si cutia de viteze ca putem oferi atat masini Diesel sau Benzina, cu cutie de viteze automata sau manuala. Va recomandam sa specificati agentului de inchirieri auto, in formularul de rezervare.
Vizualizare autoturisme din flota de inchirieri auto