inchirieri de masini
FAIL (the browser should render some flash content, not this).
Toate serviciile pe care le oferim sunt gratuite si incluse in orice propunere de inchirieri auto, in Bucuresti sau in cele 7 judete din aria COM Automobile.

In plus, toate pachetele noastre de servicii includ

  • asigurare completa impotriva furtului si a daunelor partiale sau totale
  • asigurare obligatorie de tip RCA, furnizata de compania de inchirieri
  • rovignete valabile pentru toate soselele de pe teritoriul Romaniei
  • acces la call centerul tehnic dedicat
  • masini fara insemne evidentiabile in trafic
  • asistenta rutiera in cazul defectiunilor care ni se datoreaza
  • livrare si predare gratuita, inclusiv in aeroporturi pentru (Bucuresti, Arges, Prahova, Sibiu, Brasov, Constanta, Buzau)

Pentru a consulta lista noastra de tarife, precum si tipurile de masini disponibile pentru inchiriere va recomandam sa accesati pagina de preturi, disponibila pe siteul nostru in sectiunea: Tarife si servicii pentru inchirieri auto in Bucuresti si in tara.

Din respect pentru clientii nostrii am decis sa includem toate taxele in preturile de inchiriere pentru a evita cazurile in care tarifele nu sunt transparente. Astfel, pretul de inchirieri auto nu include taxe ascunse sau alte comisioane. Tariful total se obtine inmultind numarul de zile complete ( a cate 24 h fiecare) cu tariful pe zi. De asemenea trebuie tinut cont de perioada in care va incadrati, masurata in zile.

Astfel, daca perioada totala de inchiriere este de 4 zile, veti beneficia de un tarif mai mic pe zi de comparabil cu perioade cuprinse intre 1-3 zile.

Stiati ca puteti participa la comunitatea de discutii despre inchirieri auto?

Punem pret pe opiniile clientilor nostrii si va invitam sa va publicati impresiile de calatorie, opiniile despre noi si orice sugestie, direct pe blogul nostru, disponibil in sectiunea de mai jos, pe siteul principal al holdingului COM Automobile in Romania.